torstai 13. kesäkuuta 2013

Terassin käsittely

En malttanut oottaa terassin kuivumista, kun jo suti rupesi polttelemaan käsissä! Kerkesihän tuo 8h ajan kuivata ennen koevedosta ja tuntui terassikin olevan kuiva auringon jäljiltä.


Vasemmalla käsiteltyä pintaa ja oikealla käsittelemätön. Kuva ja auringonvalo vääristää väriä ja väri näyttää ruskealta. Maalatessani hieman välillä säikähdin kun väri viittasi jo kovasti violettiin. Väri valintaan olen kuitenkin erittäin tyytyväinen! 


Ergonomisessa asennossa ei tuota maalaamista voi suorittaa; selkä köyryssä pyllistellen olen maalannut noita lautoja. Lisäksi sain vaikka kuinka paljon tikkuja käteeni, joita sitten sai pinseteillä välillä nyhtää pois. En tiedä tekikö tuo peseminen terassista noin tikkuisen, vaikka en huuhdellutkaan painepesurilla vaan letkulla pesuaineet pois. Toivottavasti tikkuisuus häviää öljyn alle. Vinkkinä sille, joka suunnittelee terassin rakentamista niin älkää tehkö isoja rakoja puiden väliin. On nimittäin työlästä maalailla noita rakosia hyvin! 


Kuvissa melkein tuo alkuperäinen terassin värikin näyttää hyvältä!


Mini portaan viimeiset hetket ennen kohtaamista Justiinan ja sorkkaraudan kanssa..

Tadaa! Miniporras on pois ja terassi maalattu!  Tein miehelle tilauksen uusista portaista.
 Nyt värikin jo vastaa kuvissa oikeaa.

Julkisivu valmiina! Ja radiossa soi hyvää vauhtimusaa!
Eteläpäädyn aloitustaJa tähän päätin puuhan tältä päivältä. Yöksi on luvattu vesisadetta ja jännittää miten öljylle käy. Aika nopsaan se on kuitenkin kuivunut!


Pihalla oli iloinen yllätys terassin laidalla!Viime kesänä sain äidiltä palan juhannusruususta ja sekin on kasvanut hurjaa vauhtia!


Ensimmäiset nuput ovat aukeamassa! 
Juhannuksena kukkii jo komeasti ja nuppujakin näyttää olevan runsaasti! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti