torstai 6. kesäkuuta 2013

Luontopolku

Käytiin tänään Eetun ja Puupään kanssa luontopolulla ihailemassa metsämaisemia ja nauttimassa kesästä. Luontopolku on noin 4km mittainen pitkospuilla kulkeva reitti. Reitti on automatkan päässä kotoa ja sinne on välillä päästävä katsomaan maisemia. Luontopolun seutu on maastollisesti hirmuisen vaihtelevaa ja antaa kulkijalle monennäköistä katseltavaa. Välillä kuljetaan suolla, lehtimetsässä, kuusimetsässä ja kallioilla. Matkanvarrella on myös laavuja makkaranpaistoa varten ja järvi, jossa voi käydä kalastamassa ja uimassa. Reitin varrella on myös monia kuvatauluja, joissa kerrotaan ympäröivästä luonnosta.


Ei niin hyvät lenkkarit

"..Näin heiluu peppu, ja peppu heiluu näin.."Varauduin lenkille ottamalla mukaan hyttysmyrkkyä, jotta ne viheliäiset otukset eivät taas söisi minua. No eihän ne hyttysen vaivanneetkaan, mutta PAARMAT! Ne oli aivan verenhimoisia ja sinnikkäitä ku mitkä. Minusta tuntui, että ne samat otukset pörräsivät minun ympärillä koko matkan ajan ja yrittivät miettiä mistä pääsevät puraisemaan. 

Eetu päätti lähteä uimaan
Suopursu kukki runsaasti ja kauniisti!!

 Tämä herättää ihmetystä joka kerta. Mitä tässä oikein on tapahtunut??
 Verkkarit ja kalsarit puussa keskellä ei mitään! Joka vuosi nämä samat vaatekappaleet  oksissa herättävät mielenkiintoa ja ihmetystä. Jollakin setällä ollut kevättä rinnassa ja juossut ahon laitaa ilman paitaa? No jos joku tarvii niin luontopolun varrelta kalsarit ja verkkavaatteet löytyy halavalla!


Nimi ruutuvihkoon ja takaisin postilaatikkoon. 
Täältä vihosta voi aina kurkata milloin sitä on viimeksi tullut käytyä luontopulla.

Huomenna pakataankin kimpsut ja kampsut ja suunnistetaan pohjoiseen. Nimittäin tiedossa on pienikarhunkierros! Vietetään yö Puupään siskon tykönä ja luultavasti jätetään Eetu sinne hoitoon, koska itse näin kauhukuvia mielessäni miten se päättää lähteä koskeen uimaan ja koski vie mukanaan tai tipahtaa joltain jyrkänteeltä yms. Ehkä "mamma" ja "isukki" saa nyt laatuaikaa keskenään!

Ainiin!! Mä aloitin tänään sen ikävän homman -ikkunanpesun! 2h meni pelkkien keittiön tuplaikkunoiden pesemiseen!! Vielä ois varmaan 90% ikkunoista pesemättä! Ehkä ensi kesänä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti