maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kirppistelyä

Nyt on purrut kirppu -Kirppiskirppu siis!
Menin kiertämään paikallisia kirppiksiä tavoitteena löytää heinäseiväshyllyyn vaatekoukut. Ns. perinteisistä kaupoista en ole haluamiani vielä löytänyt tai ainakaan kohtuuhintaan. Tarkoituksena oli löytää vanhanaikaiset koukut ja korvata hengarit niillä.


No eihän niitä löytynyt, MUTTA sen sijaan löysin tämän VAATENAULAKON. Tai no paikan omistaja löysi. Kävi etsimässä jostain sivuvarastosta koukkuja ja toikin tämän. Koukkuja hän ei halunnut erikseen irroittaa ja en tiedä olisinko halunnutkaan. Mukaan se lähti 20e romuliikkeestä. Ei minulla sille paikkaa ole, mutta muistin äitini halunneen mökkimme saunahuoneeseen naulakot heinäseipäistä, jotka mieheni tekisi hänelle. En tiedä, mitä hän tuumaa tästä naulakosta. Pohdin, että maalaisin sen vanhanajan valkoiseksi. Maalia voisi raaputella maalaamisen jälkeen hiontapaperilla? Katsotaan nyt miten tässä käy. Vai irrotanko vaan nuo koukut ja laitan hyllyn jonnekkin odottamaan uusia koukkuja..?


Lisäksi tein löytöjä! 

-2kpl yht. 3e pensselipakettia. Mitäs nyt maalattaisiin? Naulakko vai talo?

-Verho 2e, josta tuli pöytäliina. Romanttinen kukkakuvio herkisti sydämeni!


-Rottinkilaatikko 3e. CD-levyt sai hyllyssä piiloon


-Hattu, ILMAINEN! Kirppiksen nurkassa oli tuotepiste, josta sai napata tuotteita ilmaiseksi. Hattukokoelmani sai uuden jäsenen tästä yksilöstä. Ehkä sujautan sen Puupään päähän kesäreissuille!


-Hame 1,5e. Ei kuvaa, mutta ihana oli! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti