torstai 30. toukokuuta 2013

Elvytyskoulutusta


Työpaikalla järjestettiin tänään elvytyskoulutusta. Menin paikalle kesälomaltani treffaamaan työkamuja ja vein palan kakkuakin kahvihuoneeseen. Tuntui mukavalta nähdä jälleen työkamuja ja vaihtaa kuulumisia, vaikka loman alkamisesta on vajaa vko. Nopeasti tuo loma kuluukin. Ilmat onneksi ovat hellineet! Täytyisi vaan muistaa myös laittaa vapaalle ja olla tekemättä mitään. Nyt päivät ovat olleet aika täyteen buukattuja, kun on edeltävästi säästänyt kaikkea hommaa .."no sitten kesälomalla teen sen..". 
Nurmikon käyn kuitenkin tänään leikkaamassa, sillä takapihan nurmikolla ei uskalla kohta enää kävellä kun ei näe mitä siellä nurtsin seassa jo möngertää.. Elefantteja, käärmeitä, leijonia? Eetu nyt ainaski! Loput perennat täytyisi myös istuttaa. Ja ja ja... 

Tein tänään myös huikaisevan löydön fb-kirppikseltä! Nimittäin vanhasta rukista ja puolatelineestä tein extempore asiaa sen kummemmin ajattelematta 30e tarjouksen ja se meni läpi!! Alkuperäinen pyyntihinta rukilla oli 90e ja sitä oli vastikään laskettu 50e, joten ajattelin vielä vähän kokeilla kepillä jäätä ja irtosihan se pilkkahintaan! Rukki vaan on naapurikunnassa ja pitää hakea myöhemmin kun joudan. En malta odottaa, että saan sen ihanuuden kotiin! 

Nyt surrautan leikkurin päälle. Toivottavasti ne jellonat ei pure..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti