keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tervetuloa kylään!


Nyt kun oon monta päivää touhunut tuolla pihalla päätin tänään siivota koko huushollin. Ulkona näytti tänään +26 astetta. Laitoin ilmalämpöpumpun päälle ja otin imurin esiin. Pölymäärä on kyllä valtava, kun huushollissa on yksi nelijalkainen.. Robotti-imuri ois aika luxusta! Sais koko ajan pörrätä täällä imuroimassa. Keksisivät vielä jonkunlaisen robotin pesemään nuo meidän kaikki ikkunat, sillä oon lykännyt sitä puuhaa koko ajan. Eetu Termiitti 

Siivousta aloittaessani vein Eetun ulos ja laitoin tämän naruun. Välillä kävin varmistamassa, että sillä on vettä ja ei muutoinkaan liian kuuma. Ja voi hemmetti! Jälleen ulos mennessäni yllätin Eetun syömässä kaariportin humalaa! Äkkiä juoksulla pelastamaan humalaa. Matkalla huomasin, että kyytiä oli saanut eilen istuttamani tatar.. Koko tatar oli ympäri pihamaata ja kuoppa ammotti tyhjyyttään! Omaa tyhmyyttänihän tämä oli, koska en ollut varmistanut köyden pituutta. Sain kuitenkin luultavasti nämä kasviparat pelastettua. Aika näyttää..

Tässä muutamia kuvia Justiinan ja Pekan huushollista:


Olohuoneemme voisi olla isompikin. Ja tapettia häpeän edes näyttää. Se on seuraava asia, joka tulee muuttumaan sisustuksessa. Jotain vaaleaa tapettia ehkä? Tai maalia? Tämä on hankala siinä mielessä, että yläkerran aluasta on suora näkymä tänne ja päinvastoin. Eli olohuone on korotettu ja jatkuu yläkertaan saakka. Siksi tapetti/maali pitäisi jatkua mahdollisesti myös yläkerran aulassa samanlaisena. Lisäksi seinän korkeus tuottaa päänvaivaa. Pitäisi jonkinlaiset telineet keksiä, jotta homman saa hoidettu myös katon rajaan saakka. Sohvat ovat vanhempieni entiset. Oikeasti viininpunaiset nahkasohvat. Nämä peitettiin kätevästi netistä tilatuilla sohvanpeitteillä.Eteisen aulassa on pieni taso. Pala äidin vanhaa kampaamohyllyä. Hylly kaipaisi maalia, mutta sopivilla liinoilla hyllyä on saanut katseenkestäväksi.


Guest room. Tämäkin pitäisi tapetoida jossain vaiheessa. Onneksi tapetti on hyvin neutraali, lukuunottamatta boordia, jossa kukkia.Divaani on äidiltä saatu. Pitkään haaveilin siitä, että saisin sen itselleni. Äiti lopulta tuumasi, ettei hänellä ole oikeanlaista paikkaa sille ja lahjoitti divaanin minulle. En tiedä onko itsellänikään oikein sopivaa paikkaa sille ollut, mutta on se ihana!


Tämäkin hylly on mieheni tekemä minulle syntymäpäivälahjaksi. Vanhat hatut pääsevät esille hyllykön päällä. Hyllykkö odottaa vielä sopivia vanhoja koukkuja. Nyt vaatteet ovat roikkuneet hengareilla.Portaikon alaosa on aina ollut jotenkin ongelmallinen saada mieluisan näköiseksi. Siinä vaihtuu tavarat tiuhaan ja järjestys. Portaikko on myös työn alla. Vihreä väri on vaihtumassa valkoiseen. 


Nykyään kaikilla taitaa olla sisustustikkaat. Näitä mies teki ystäville lahjaksi saakka.Rakastan heinäseipäitä! Mies rakensi minulle vessaan ylimääräisen hyllykön, johon sai laittaa parfyymit ja korut kauniisti esille. Yläkerran aula. Koneen uumenista tämä kuva. Järjestys on nykyään erilainen. Pitää ottaa joku päivä uutta kuvaa nykyisestä järjestyksestä.Takka lämmittää talvella viluisia varpaita.Inspiraatiopiste


Makuuhuone tapetoitiin heti oikeastaan muuton jälkeen. Alkuperäinen tapetti oli oranssi.. Ja lisäksi siinä oli kammottava kukkaboordi. Tapettien valitseminen on päänvaivaa tuottava homma. Pitkään meni ennenkuin löydettiin mieluisa tapetti.Vanhat ikkunapokat ovat aina yhtä ihania. Tämä kuva löytyi koneen uumenista. Nykyään tämä toimii valokuvakehyksenä. Mieheni yllätti minut syntymäpäivänänäni antamalla kuvan ikkunapokan minulle lasitettuna ja kehitettyjä valokuvia. Sain laittaa ikkunapokan sisälle valokuvakollaasin! 


Mummun lähettämät kirjeet roikkuvat pyykkipojilla. Mummun käsiala on niin kaunista, että nämä kirjeet toimivat koristeina.

Nyt taidan nostaa jalat kohti kattoa ja mennä television ääreen täksi illaksi. Huomenna täytyy mennä käymään työpaikalla 2h elvytyskoulutuksessa, vaikka loma onkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti