tiistai 28. toukokuuta 2013

KeittiöAjattelin tänään kertoa hieman talostamme sisältä. Yksi lempihuoneistani on meidän keittiö. Pentikin loiste-kynttelikkö on keittiössä ympärivuoden. Siihen saa 6 tuikkua laitettua ja on erityisen kaunis pimeään vuodenaikaan, kun tuikut palavat. Mieheni välillä on ehdottanut "oikeaa" lamppua keittönpöydän ylle, mutta toistaiseksi olen ainakin saanut pitää kynttelikön tässä.


Jääkaappia vartioi alter egoni Justiina Puupää ja avopuolisoni alter ego Pekka Puupää. 
Mies joutuu aina kohtaamaan Justiinan tuiman katseen hakiessaan saunaolutta.. Pekka taas riemastuttaa minua, sillä se tuo mieleeni avopuolisoni loistavan persoonan! Heissä on jotain samaa. En tiedä onko mieheni tosin samaa mieltä...
Keittiöön en tällä hetkellä kaipaa muutoksia. Verhot haluaisin jossain vaiheessa vaihtaa toisenlaisiin, mutta ainakin toistaiseksi ne saa jäädä. Verhot ovat kiinni verhotangoissa tarrakiinnityksellä. Eli verhoissa ja itse verhotangossa on tarranauhat. Tämänkin takia uusia verhoja en ole raaskinut vielä hankkia, sillä se tietäisi sitä, että joutuisin ottamaan tuon ompelukoneeni esille ja täytyy myöntää, etten edelleenkään pidä ompelukonetta sen ihanampana vekottimena kuin koulun käsityötunneilla.
Välillä olen pohtinut, josko haluaisin keskelle keittönlattiaa sellaisen apupöydän. Olen myös haaveillut takorautaisesta kattilatelineestä kattoon apupöydän ylle. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti