maanantai 27. toukokuuta 2013

Kaariportti

Iltatöikseni istutin 2 humalaa kaariportin juurelle. Vähän jännittää, kun kaariportti on soratiellä, että miten nämä tässä viihtyvät. Kaivoin mielestäni kuitenkin riittävän syvät kuopat köynnöksille ja lisäsin roppakaupalla multaa kuoppaan. 
Kaariportti näyttää vielä tyhjältä, kunnes humala, (toivottavasti) kasvaa tuuheaksi ja alkaa peittämään porttia. Mies rakensi portin heinäseipäistä, joita meillä on puuvarasto täynnä. Laitoin valkoisen kynttelikön roikkumaan kaariporttiin, mutta se tuskin tulee jäämään siihen.

Yllättävän raskasta tuon tiheän soran kaivaminen. Loistavana apuna oli sorkkarauta, jolla oli hyvä pehmentää hiekkaa. Kultainennoutajamme, Eetu, olisi myöskin osallistunut kaivuuhommiin. En viittinyt kuitenkaan ottaa riskiä, sillä eilenkin kaivaessamme kaariportti maahan, tämä kaivoi niin villisti, että meinasi koko porttikin kaatua siinä sivussa... 


2 kommenttia:

  1. Täältähän löytyi kivanoloinen uusi blogi ihan sattumalta jonkun toisen blogin kautta.
    Tuosta kaariportista tulee varmasti kaunis, kunhan humala siihen kunnolla köynöksensä kietoo. Muutenkin sinulla on kauniita kuvia täällä.
    Hyvää alkanutta kesää!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! Mukavaa kuulla positiivista palautetta kun tässä vasta harjoitellaan :) Hyvää alkanutta kesää myös sinulle!

    VastaaPoista