torstai 30. toukokuuta 2013

Justiina touhuaa pihallaHuh huisketta! Eihän siitä leikkurin käynnistämisestä tullut mitään.. Pari kertaa kuului startatessa "surrr" ja se oli siinä se nurmikon leikkuu. Noh, mutta jatkoinpa sitten vielä tuota käytävän laittoa. 

Välillä piti käydä paikallisesta hakemassa lisää maisemointikangasta ja 3kpl perennaa. Meinas taas lähtee vähä lapasesta tuo käynti noiden puutarhatarpeiden kanssa. Oishan siellä ollut vaikka mitä kivaa, mutta onneksi osasin hillitä itteni. 


Puutarhurin tykötarpeet: harava, sorkkarauta, multaa, maisemointikangasta ja tietenkin limelonkero!
Tässä näkee kesän etenemistä. Kuvien oton välillä on vain 2 viikkoa! Alppiruusun istutin terijoensalvan alle. Muistelin, että vaati varjoisan tai puolivarjoisan paikan itselleen. Nyt täytyy pitää peukut pystyssä, että alppiruusu viihtyy kyseisessä paikassa ja alkaa KASVAMAAN!Ihanaa varjoa!


Tuo käytävä on viheliäinen, kun sieltä alkaa aina kesäisin puskemaan ties minkälaista rikkaruohoa laattojen välistä. Jonkinlaisia apuvälineitä ollaan hankittu, joilla voi näitä raaputella pois. Viime kesänä meni päivä näitä raaputellessa pois ja 2 viikoa sitä ihanuutta kestikin ilman ruohoja, kunnes uudet perkuleet kasvoivat tilalle! #&##+§§!!!  En tiedä pitäisikö testata etikkaliuosta? Mummu taisi tätä kehaista.


Kottikärryn jäljet johtavat kompostille. Tai oikeastaan epämääräiselle kasalle tontin laidalle.


Mummupyörä odottaa polkijaa kesänraitille. Viikonloppuna aukeaa terassit ja ehkäpä silloin polkasen pyörällä kylille? Viime viikolla käytiin miehen kanssa pyöräilemässä jäätelöostoksille. Ihan aliarvostettua puuhaa tuo pyöräily. En tosin voi suositella kenellekään jäätelön syöntiä samalla kun polkee, nimittäin oma jäätelöni tipahti maahan parin nuolaisun jälkeen.. Mies ehdotti, että käydään ostamassa uusi ja tunsin itseni lapseksi. Aattelin, että olen kuitenkin niin iso tyttö jo, etten sure yhden jäätelön perään. Mutta kyllä tuo vieläkin harmittaa vietävästi! Ois pitänyt ostaa uusi!


Justiina kiittää tästä päivästä ja syventyy teekupin ääreen. 
Käyhän toistekin vierailulla!
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti