perjantai 31. toukokuuta 2013

1/4 pala lomaaEnsimmäinen loma viikko alkaa olemaan lopuillaan *niisk* Jos jotain mukavaa tässä on niin se, että miehellä on ensi viikolla aamuvuoro ja iltaisin jää aikaa touhuta yhdessä. Kerettiin toki tänään käydä yhdessä lounaalla ennen kuin hänen piti lähteä ajelemaan toiselle paikkakunnalle töihin, jonne matkaa vaivaiset 70km.

Tänään sain kuin sainkin nurmikonleikkurin käyntiin apukaapeleilla. Mies opetti kuinka virtaa annetaan ja iloinen "surrr" alkoi kuulua muutaman tunnin latauksen jälkeen. Kaariporttikäytävän sain tänään valmiiksi! Tai no siihen pisteeseen ettei sitä nyt ole "pakko" heti jatkaa. Todellisuudessa tulen varmaan vielä laajentamaan sitä. Kivet alkavat tosin pihasta loppumaan. Kaikille on alkanut löytyä vakiintunut paikka pihamaalta. Muutamia isoja ryökäleitä vielä toki on, mutta nämä saa Herra Puupää kantaa.

Tulevia suunnitelmia lomalleni

Käyn pienen karhunkierroksen, mökillä saunomassa  (uskaltaisikohan heittää talviturkin samalla??), hakemassa rukin kotiin, ja se ikkunanpesu....... Löhöilyä ja lukemista, auringonottoa ja tietty bloggaamista.

Kesäsuunnitelmia:

Häät
Kovasti odotan kesältä häitä, joita on yhteensä kolme kappaletta. Erityisesti odotan pikkuveljeni häitä, jonne lupauduin "juontamaan" jatkot. En erityisemmin nauti esiintymisestä varsinkaan työhaastatteluissa, koulun esitelmissä tai missään vastaavassa. Kuitenkin aina välillä näitä tilaisuuksia on joihin kumminkin haluaa heittäytyä jännityksestä huolimatta! Pukustressi alkoi heti kutsujen saavuttua ja käväisinki tekemässä nettiputiikista tilauksen 3 eri mekosta, joista yksi jäi kotiin. 

Festarit
Pakko käydä jollain festareilla! Tai kesätapahtumissa. Viime vuonna tuli käytyä ainakin Wanhan Woiman päivillä, jossa on ihanaa rompetta ja roinaa, vanhanajan tuulehduksia, vanhoja autoja ja mopoja, kojuja, ihmisiä ja aurinkoa. Kalajoella juhannusfestareilla sekä mm. Oulussa Rotuaari Piknikillä.

Kesää osaa arvostaa, koska se on niin lyhyt varsinkin täällä Pohjois-Suomessa. Nautin siitä, ettei tarvitse pukea monia housuja ja toppavaatteita päälle ennen uloslähtöä, autoa ei tarvitse lämmittää ja surra onko kohteessa lämmityspaikkaa vaiko ei. Kaikki kasvaa ja ympärillä on vihreää. Saa suunnitella pihaa ja istuskella auringossa. Pyöräily on mukavampaa ja kesäisin on paljon enemmän tekemistä ja se ENERGIA! Itse ainakin koen olevani paljon energisempi kuin talvisin. Valonmäärän lisäännyttyä tulee valvottua paljon myöhempään ja ei tarvitse yhtä paljon yöunta. 

Nauttikaa kesästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti