perjantai 31. toukokuuta 2013

Tunnustus


Kävin jälleen lueskelemassa muita blogeja ja huomasin AINOSOFIAN blogissa pienille blogeille osoitetun haasteen ja otin sen innokkaana vastaan vasta aloittelevana bloggaajana! Alla lista kysymyksistä, joihin haasteessa tuli vastata:


Kuva lainattu AINOSOFIALTA

 1. Perustin blogini vajaa viikko sitten kesälomani alkaessa. Ensimmäiseen blogikirjoitukseeni pääset tästä

2. Olen jo pitkään haaveillut oman blogin pitämisestä lähinnä harrastusmielessä. Halusin paikan jonne tallentaa omia muistoja, tekemisiä ja ideoita. Pidän kaikesta näpertelystä, sisustamisesta ja ideoimisesta. Saan siitä kovasti iloa itselleni. Blogin pitäminen toimii myös yllykkeenä kuvien ottamiselle. Olen nimittäin todella laiska ottamaan kuvia. Uusi kamera olisi kyllä poikaa! Blogin perustaminen edellytti myös uuden opiskelua. Piti opetella muokkaamaan valokuvia ja perehtymään bloggailun maailmaan. 

3. Blogini ei ole vielä juurikaan muutaman päivän aikana muuttunut. Todennäköisesti blogi tulee muuttumaan hiljalleen, kun blogin ilme tuntuu "omalta" ja oman blogin pitämiseen ikäänkuin "kasvaa". Aihealue suppeutuu ja löytää ominaisimman tavan kirjoittaa ja tuoda omia näkemyksiään ilmi.

4. Blogini merkitsee minulle paljon siinä mielessä, että se on henkilökohtainen. Se myös innostaa tekemään uusia asioita ja ideoimaan ja jakamaan nämä sitten muillekin. Se pitää luovuutta yllä ja toimii mukavana harrastuksena. 

5. Halusin blogistani selkeän, mutta en tylsää. Värikästä, mutta en levotonta. Hempeää, mutta en lapsellista. Sellaisen, mikä miellyttää omaa silmää. Katsotaan kauanko nykyinen ulkoasu säilyy, sillä tulee varmasti vielä testailtua uusia ulottuvuuksia ja haettua vieläkin hienompaa ulkoasua. 

6. Puutarhanhoito on tällä viikolla ollut mieluisin aihe, koska sen parissa on vierähtänyt koko viikko. Jatkossa haluan varmasti kertoa tekemisistä lisää ja näyttää enemmän kuvia talon sisältä. 

7. Sisutusblogit ovat mieluisimpia! Maalaisromanttinen sisustustyyli on lähellä sydäntä ja siksi tulee vierailtua blogeissa, jossa tätä aihetta näkyy. Pidän kuvien katselusta esteettisen puolen vuoksi ja "kuva kertoo enemmmän kuin tuhat sanaa". Välillä vierailen leipomiseenliittyvissä blogeissa, jotka ovat yksinkertaisia ja silmää miellyttäviä. 

Nyt sinä bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa! Ota tunnustus vastaan! Ilahdutat myös kovasti minua, jos jätät jonkin merkin vierailustasi!

Kiitos! Terkuin Valkoinen Kaniini

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea ja katsella kauniita kuvia eritoten tykkään myös tällaisesta "maalaisromanttisesta" tyylistä. Kaunista ,hillittyä ja silmää hivelevää niin tekstissä kuin kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi :) Lämpimiä kesäpäiviä toivottelee valkoinen kaniini

      Poista