perjantai 27. joulukuuta 2013

rv 29+1

Pientä taukoa kertynyt kirjoittelusta joulukiireiden vuoksi. Lähinnä siksi, että en ole viitsinyt ottaa kuvia! Olen ollut niin tympääntynyt tuohon meidän digikameraan, jolla saa vain huonolaatuisia kuvia. Mielestäni blogissa tulisi aina olla kuvia. Onneksi joulupukki muisti minua tässä asiassa...

Joulu vietettiin kotipaikkakunnallani vanhempieni tykönä, jonne olivat myös muut sisarukseni saapuneet. Oli ihanaa rentoutua kotona muutaman päivän ajan ja nauttia läheisten seurasta. Pikkuveljen lapsi vietti ensimmäisen joulun myös tuolla. Tuo ihanuus on kasvanut jo kovaa vauhtia ja viime näkemästä oli tainnut jo kertyä turhan kauan aikaa. Sen verran pitkään hänen kesti tottua tätiin. Alunperin oli tarkoituksena, että minä olisin toiminut joulupukkina, mutta lopulta päätettiinkin, ettei pukki tänä vuonna käy vielä ollenkaan. Kaikki saivat jälleen paljon lahjoja ja vanhempani olisivat taas ansainneet selkäsaunan siitä hyvästä, että olivat hankkineet meille lapsille liikaa kaikkea. Puoliso yllätti minut myös täysin paketilla, joka sisälsi järkkärin! Kyyneleethän mammalta tuli pakettia avatessa! Vielä kun saisi perehdyttyä kunnolla tuon laitteen käyttöön niin alkaa tännekin kuvia tulla!
Joulun jälkeen on ollut hieman vaikea sopeutua taas työrytmiin ja oma jaksaminen on alkanut olemaan koetuksilla raskauden vuoksi. Tällä hetkellä eletään rv 29+1. Väsymys painaa ja mielialakin on heitellyt ensimmäistä kertaa raskauden aikana. Tällä hetkellä tulee kyynelehdittyä hyvinkin herkästi ja suutahdettua pienistäkin asioista. Onneksi puoliso on ollut hienona tukena ja jaksanut kaikkia mielialanvaihtelujani. Närästys on myös kammottavaa muutamana päivänä. Omeprazolista en enää ole saanut riittävää vastetta, joten kävin vielä apteekista ostamassa rennitä. Näitä onkin saanut napsia suht tiuhaan.

 Kaikenlisäksi kävin jälleen sokerirasitustestissä ja kuinkas ollakkaan sain raskausajan diabetes-diagnoosin.. Nyt ollaan sit seurailtu muutamana päivänä verensokereita, jotka tosin ovat olleet oikein hyvissä lukemissa. Joulun aikana en ole kovin tarkasti nyt katsonut syömisiäni ja muutaman satunnaisarvon napsattuani olen saanut tällöinkin oikein mallikkaita numeroita. Ei siis syytä huoleen, vaikka hieman tuo tympäisikin koko homma. Tuleepahan tarkemmin katsottua nyt mitä syö kun on tarkemman seurannan alla. Laskin tuossa myös, että enää olisi 27 arkipäivää ennen mammaloman alkua! Nyt täytyy vain levätä työpäivän jälkeen ja muistaa kerätä voimia. Lopputsempit päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti