maanantai 2. joulukuuta 2013

Rakas joulupukki...

Paikallisessa Tiimarissa oli alennukset ja vapaapäivänäni eksyin sinne muutaman paikallisen mummukan kanssa yhtä aikaa. Kaikki jäljellä olevat tavarat olivat -70% alennuksessa. Tiimari on aina ollut yksi lempipaikoistani askartelusta nauttivana ihmisenä. Äitini muistaa aina ajoittain kiusata minua siitä, että pienenä kun hän oli kysynyt minulta mitä oikein haluan jouluna lahjaksi, olin vastannut; "vihreää ja punaista lahjapaperia". Sain kuin sainkin ilmeisesti noita lahjapapereita leluihin käärittyinä ja loppuviimein taisin olla niistä enemmän kiinnostunut kuin saaduista lelulahjoista. 

Tiimarissa oli jäljellä muutama rottinkikori ja kahmaisin ne mukaani 3e/kpl hinnalla. Osa koreista pääsi heinäseiväshyllylle ja osa wc:hen tavaroiden säilytystä varten. 
Välillä mietiskelin tuon wc peilin spraymaalaamista pinkiksi... Mutta toistaiseksi se on jäänyt "arvokkaan kultaiseksi". Alustavasti olen myös katsastellut miten laattoja voisi maalailla. Wc-laatat ovat aika neutraalit, mutta tuosta kukasta, joka heijastuu peilistä niin en vain ole oppinut pitämään.


Ps. pukki, olen ollut kiltti. Tänään toivoisin joulupukilta terveyttä, hieman enemmän rahaa, rakkautta ja onnellisuutta punaiseen ja vihreään glitterpaperiin käärittynä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti