tiistai 27. toukokuuta 2014

Ristiäiset


Äitienpäivänä sai tyttäremme nimen; Ellen Olivia. Nimenanto juhlaa vietettiin lähiperheen kesken. Juhlien tarjonta hankittiin nyyttikesti-periaatteella. Tarjolla oli mm. kinkku-, ja kalavoileipäkakkua, täytekakkua, karjalanpiirakoita munavoilla, keksejä ja suklaassa dipattuja vaahtokarkkitikkuja. 

Hih! Tosiaan laitoin pöydälle ensimmäisen kuvan Ellenistä, nimittäin ultrakuvan! Muita kuvia ei meillä ollut vielä kehitetty tytöstä. Muutenkin olen tosi huonosti kehittänyt kuvia, mutta tähän tuli nyt muutos, sillä eilettäin laitoin ifolorille tilauksen! Hyvä minä! Pitäisi useammin kehittää valokuvia, sillä eihän se ole edes kallista. Olisi mukavaa, että kuvat olisivat albumeissa ja käsinkosketeltavissa.  Kupit ja kipot saatiin anoppilasta lainaan, kun ei meidän kaapeista löytynyt samaa sarjaa olevia astioita tarjoiltaville. Olisihan se toki voinut olla hauskaakin tarjoilla juhlissa eripari mukeista ja aseteista. Kastemaljana on toiminut minulla, sisaruksillani, veljenpojalla ja nyt Ellenillä vanhempieni boolimalja. Valkoista sopivaa liinaa ei huushollistamme löytynyt, joten liinan virkaa toimitti mummolta saamani pitsiverhot!


Aiemmin postasin jo virkkaamastani ristiäismekosta, jonka tekeminen olikin yllättävän haastavaa. Ylitin kuitenkin itseni tekemällä mekon loppuun saakka. Toki apua tähän tarvittiin myös anopilta. Ilman häntä olisin varmaan päätynyt polttamaan koko tekeleen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti