maanantai 17. helmikuuta 2014

Synnärilaukku


Mitä synnärilaukkuun mukaan?

Hieman sormenjälkiä peilissä..  RV 36

Kysymys on pyörinyt päässäni jo hetken aikaa. Netistä sitten googlettelin ja katselin, mitä yleensä ihmiset ovat ottaneet mukaan synnärille.Itselle:

-kotiinlähtö vaatteet
-sukkia
-alusvaatteita
-pillimehuja
-muistiinpanovälineet
-luettavaa
-kivunlievitykseen erilaisia hierontavälineitä
-hygienia tarvikkeet; meikkejä, shampoo, hoitoaine, 
vartalopesuaine, harja, hammastahna- ja harja, siteitä ja peili.
-kamera+laturi
-kännykkä+laturi
-crocsit


Vaaville:

-kotiinlähtö vaatteet
-uniriepu


En tiedä vielä tarvitsenko muuta mukaan vai olenko ja pakannut liikaakin tavaraa. Toisaalta meiltä on synnärille vain 2km matka ja mies voi aina tuoda lisää tavaraa kotoa tarvittaessa nopeastikin.


Vaavi on kokoajan kasvanut keskikäyrää, mutta nyt kahdella viimeisimmällä neuvolakäynnillä on kasvu jäänyt hitusen alle keskikäyrän. Ensi viikolla olisi äitiyspolille meno synnytystapa- ja painoarvioon. Itsellä tähän mennessä on tullut +13kg painoa lisää. Loppuraskautta kohti on kroppaan kertynyt rutkasti nestettä ja turvotuksia on selvästi kasvoissa, käsissä ja jaloissa. Tunnen itseni välillä norsuksi ja välillä taas olen ylpeä masusta ja ulkonäöstäni muutoinkin. Riippuu päivästä ja mielialasta. 

Laskettuun aikaan on enää vajaa kuukausi! Apua! 

6 kommenttia:

 1. mihin sä tarvit meikkejä? :D itselläni ei tulisi mieleenkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiinlähtöä varten. Katsotaan jaksaako sitä meikata, kun mammalomallakaan ei ole juuri meikkejä jaksettu kaivaa laukusta.. Onhan se kotiinlähtöpäivä sellainen juhlapäivä, että on mukava varmasti laittaa siistimmät vaatteet ja vaikka nyt edes sitä ripsaria naamaan. Eri asia jaksaako :) Mainittakoon nyt, ettei ole tarkoitus vetää joka päivä hirveää sotamaalausta naamaan, jos sitä ajattelit.

   Poista
 2. Kertakäyttöisiä liivinsuojuksia, imetysliivit, lukemista tai jotain käsitöitä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liivinsuojukset ja imetysliivit löytyy jo! Jäi kirjoittamatta listasta :) Lukemista mukaan ja mahdollisesti joku pieni käsityökin olisi syytä ottaa mukaan varmasti. Hyvä!

   Poista
 3. Suosittelen jättämään kotiintulovaatteet johonkin kassiin kotiin että mies voi tuoda ne kotiinlähtöpäivänä kun tulee teitä hakemaan. Sairaaloissa usein todella pienet säilytystilat :)

  VastaaPoista
 4. Tämä olisi varmasti fiksua! :)

  VastaaPoista