keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevät auringossa kirppistelyä


Nukuin tänään pitkään ja heräsin valloittavaan auringonpaisteeseen! Verhot auki ja liikenteeseen! Olin saanut synttärilahjaksi lahjakortin sisustusliikkeeseen ja päätin käväistä katsomassa, josko löytäisin jotain mukavaa kotiin. Itse sisustuspuolelta en mitään löytänyt, mutta kirppispuolella tein jälleen ihania löytöjä! Mukaan tarttui ruusupuu ja valkoinen peililipasto. 


Ehkäpä tämä löytää tiensä vielä tyttären huoneeseen koruille, mutta tää mamma aikoo vielä toistaiseksi pitää tämän itsellään.


Ruusupuu löysi tiensä kaapelikelan päälle. Mielestäni se sopi hyvin käytävään vihreän sävynsä vuoksi, jota meillä on hennosti käytävän tapeteissa. 


Kesähattu odottaa jäätelöreissuja


Ja katsokaa! Viikonloppuna "ikuisuus-projekti-portaikko" sai lisää kaiteita! Jesh! Itse virittelin hamppunarua pikaisesti portaikkoon, ettei kultsu ole kiipeilemässä yläkertaan, joka on sille kiellettyä aluetta. Mokoma karvakamu anasteli isännän tiputtamia nauloja ja pinkoi piiloon kun niitä yritettiin saada takaisin tämän suusta..


Olohuoneesta en ole päivitellytkään kuvia vähään aikaan. Haavilen tällä hetkellä turkooseista tyynynpäällisistä ja kynttilöistä tuomaan kevään tuntua muutoin niin maanläheiseen sävymaailmaan.


Nauttikaa tekin kevään ensi säteistä. Tää mamma lähtee illalla makkaranpaistoon ystävien kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti