keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Perheen makuuhuone


Saikulla ollessani olen hiljalleen laittanut makuuhuoneeseemme tulevalle vaaville tavaroita valmiiksi. Tänään vietellään rv 33+6. Pikkaisen aikaisessa taidetaan olla, mutta osastolle jo kertaalleen ennenaikaisten supistusten takia joutuneena olen jo mielessäni pohtinut synnärilaukunkin pakkaamista valmiiksi... En ole kuitenkaan tätä vielä valmistellut. 


Yritin etsiä uutta hoitopöytää tuloksetta ja päädyin pitämään porukoiden vanhan hoitotason. Mies korjaili laatikostot ja itse pesin sen perusteellisesti. Nyt alkaa jo tavaratkin olla paikoillaan laatikostossa. Huomasin vaatteita silittäessäni, että bodyja on ihan liikaa (?) ja pitkähihaisia paitoja liian vähän (?). 
Rakastan näitä enkelinsiipiäKaniinit odottamassa uutta tulokasta. Vieterikaniinin musiikkia ollaan usein soitatettu maha asukille nukkumaan mentäessä, jos on kovasti ollut villillä tuulella. 
Sain äidiltäni joululahjaksi kyseisen kirjan, jonka tietoutta olen ahminut viime viikkoina. Kirja on todella paksu ja sisältää ainakin ensiodottajalle hyvää tietoa raskaudesta ja vauvan hoidosta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti