sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pöpöpesän uusi vuosi


Terkkuja pöpöpesästä! On jäänyt blogitekstin päivittäminen uudelta vuodelta, kun koko perheemme on sairastellut. Vuosi alkoi siis nihkeästi ja edelleen ollaan koko konkkaronkka flunssassa. Erityisen hankalaa on ollut neidillä, kun henki meinannut mennä ajoittain ahtaalle..

Uuden vuoden istujaiset vietettiin meillä. Menu koostui mm. bullet porkista, tortilloista, viinistä, juustoista, nachoista, kanasta jne.. Kaikki varmasti sai mahansa täyteen, sillä nyyttäri menu oli runsas!

Illan mittaan pelailtiin porukalla useita eri lautapelejä ja osa porukasta kävi saunomassa. Rakastan lautapelejä! Mielettömän mukavaa ajanvietettä pelata porukalla. Saatiin monet hyvät naurut nauraa pelien tiimellyksessä!
Illan mittaan minulla nousi kuume ja rakettien katsominen jäi siltä osin. Toisaalta ei haittaa yhtään. Inhoan raketteja ja ilmapalloja niiden posahtavan äänen takia. Raketit ovat vielä inhottavia siitä syystä, että ne on vaarallisia. Säälin eläimiä, kun ne joutuvat usean tunnin ajan pelkäämään tuota pauketta. Meidän Eetu tosin ei välitä paukkeesta ollenkaan onneksi. Tähtisadetikut ovat minun juttu! Halpoja, hiljaisia ja vaarattomia!


Ja kuinkas kävikään... Mähän raahasin nyt yläkerrasta olkkariin tuon meidän risun! Saa nähdä kauanko se saa taas tuossa olla... 

Mitenkäs Teillä meni uuden vuoden istujaiset?
4 kommenttia:

 1. Uusi vuosi vaihtui meillä perinteisesti, kavereita ja ruokaa. Tämä vuosi oli ensimmäinen kun ei ostettu yhtään rakettia, mutta käytiin puolilta öin katsomassa pauketta lähipuistossa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattaus. Minäkin inhoan raketteja ja ilmapalloja samasta syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, että meitä on muitakin, jotka inhoavat näitä juhlien "iloja" :D

   Poista