tiistai 20. tammikuuta 2015

Hölmöilyä pakkasessa


Ja minä, kun jo luulin, ettei tänä talvena tarvitsisi kärsiä näistä -30C pakkasista. Ulos lähteminen ei ole mukavaa ja auton lämmittäminen on vielä kamalampaa. Onneksi takkatulen ääressä istuminen tuo lohtua pakkasiin.


Kaiken lisäksi meillä oli saunan kiukaan kanssa ongelmia pitkään. Se ei toiminut kunnolla sähkövikojen vuoksi. Tänään se onneksi saatiin viimein kuntoon ja heti piti päästä lauteille istumaan! 


Pierulaista ei ole pakkaset hidastaneet. Useampaan otteeseen on lähtenyt nyt pihapiiristämme omillle matkoilleen,, kun on silmä välttänyt. Tyttöystäviä on pakkasesta käynyt ehtimässä.. Mies on sen usein kainalossa sitten kantanut kotiin. Ikinä ei onneksi kovin kauas ole ehtinyt.


Töissä on pitänyt kiirettä ja valokuvaamiset sekä bloggaus ollut hieman haastavampaa. Pikkuneitiä on myös ollut ikävä aina työpäivän aikana. Kaikki äidit varmaan kärsivät huonosta omastatunnosta siirtyessään työelämään vanhempainvapaan jälkeen. Pienihän meidänkin neiti vielä on, vaikka tällä viikolla tulikin 10kuukautta täyteen! Lopuksi kuva äidinrakkaudesta!

2 kommenttia: