lauantai 24. tammikuuta 2015

Keittiön verhot


Maalaisromantiikka katsotaan sisustuksessa jo nähdyksi. Trenditietoisimmat vievät kirppiksille kovaa vauhtia pellavaa, valkoisia kalusteita ja "carpe diem"-lauseen sisältäviä sisustustavaroita.. Hyvä! Onni meille, joiden sydämen maalaisromanttinen sisustaminen on vienyt lopullisesti! Tosin itsekin olen kovasti jo kyllästynyt näihin elämänohjeita sisältäviin sisustustuotteisiin. Mutta onhan meille runsautta rakastaville onneksi tarjolla paljon muutakin!Viimeisimpänä ostin HalpaHallista 12e verhot keittiön ikkunaan. Jahkailin valkoisten ja pellavanväristen verhojen välillä pitkään, mutta lopulta nappasin valkoiset mukaani. Kotona kyllä ajattelin, että hitsit ois pitänyt ottaa kumminki pellavan värisiä verhoja kaikkiin keittiön ikkunoihin!

Toisaalta on ihan mukavaa, ettei keittiössä ole erkkerissä verhoja ollenkaan. Harvinaiset auringonsäteet pääsevät tällöin sisälle asti.

Valloittavaa viikonloppua Valkoisen kaniinin ystäville!9 kommenttia:

 1. Kivat verhot. Minä olen hurahtanut kaikkeen romanttiseen. Pitsiä, valkoista, vaaleanpunaista ja tuoreita kukkia maljakossa. Ah! Joo, kantakoot trendikkäät vaan kaikkea kaunista kirppikselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Satu! Enemmän meille ja halvallakiun toivottavasti ;)

   Poista
 2. Luen erittäin vähän sisustusblogeja, mutta tämä kyllä iskee! Sun kotis on aivan älyttömän kaunis, liityinpäs siis lukijaksi inspiraation toivossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas huippua, että liityit mukaan! Kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista
 3. Ihanan näköinen keittiö ja tosi kiva tuo heinäseipäistä tehty teline keittiötasolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telineen mies teki wc:hen alunperin lisätasoksi, mutta se on siirtynyt minun mielitekojen mukaan vähän joka paikkaan.

   Poista
 4. Kauniilta näyttää teillä ja verhot valkoisina on tosi raikkaat ☆

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttää valkoiset verhot! Sopii teidän keittiöön tosi hyvin. Kaunis keittiö muutenkin :)

  VastaaPoista