perjantai 9. tammikuuta 2015

Kappaleen loppuminen


Kaikki päättyy aikanaan. Niin myös minun äitiyslomani. 
Ensi viikolla aloitan jälleen työt. Jännittää, surettaa ja innostuttaa. Kaikkea siltä väliltä. Onneksi Ellen saa vielä olla kotona isänsä kanssa pari kuukautta, ennen varsinaiseen hoitopaikkaan lähtöä. Hoitopaikkaa on alustavasti haettu, mutta paikat ovat aika täynnä. Toivottavasti löydetään neidille sopiva hoitopaikka!


Pakkailin hoitotason pois. Eihän siitä enää tarvinnut. Neitiä on helpompi pukea lattialla nykyään. Laitoin lipaston päälle vanhan hyllyn osan, joka aiemmin on meillä ollut tv-tasona, kuten joku saattaa muistaakin.


Ei siitä aivan karmea tullut! Niin kauan kuin neiti nukkuu meidän huoneessa pitää vaatteetkin olla lipastossa. Meidän vaatekaapit, kun makkarissa ovat jo täynnä, on lipasto tarpeellinen Ellenin vaatteille. Myöhemmin ne saavat siirtyä yläkerran prinsessahuoneeseen.Neidille aloitettiin unikoulun pitäminen. Ensimmäinen päivä sujui hyvin, mutta seuraavassa oli jo haastetta! Tavoitteena olisi opettaa Ellen nukahtamaan omatoimisesti ja lopettamaan myös yösyönnit. Yösyönnit ovat melkein jääneetkin. Satunnaisesti on enää tarvinnut antaa maitoa yöllä.
Ehkä pitäisi kaivaa kaappien kätköistä työkengät esiin ja viikonlopun aikana orientoitua sitten takaisin työelämään! 

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Voi mikä prinsessakatos neidin sängyssä on ♡
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo prinsessakatos.. Pisti minunkin silmääni ensimmäisenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12e kirppislöytö! Nyt verhot on vaan taiteltu patjan alle, että tutit ei yöllä tipu sängyn alle. Helpompi patjan ja verhon välistä noukkia talteen yöllä :)

   Poista