sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Jo joulu joutui...


Niin joulu joutui. Pitäisi varmaan kerätä hiljalleen joulukoristeetkin pois. Meillä joulukuusi jouduttiin "pienentämään" jo aiemmin, kun neiti oli syömässä, kaatamassa ja heiluttamassa kuusta koko ajan. Tämä pieni kuusi sai kuitenkin olla rauhassa.


Joulu vietettiin minun vanhempieni tykönä. Mahat on syöty pullolleen ja nautittu yhdessäolosta. Joulu on harvoja hetkiä, kun kaikki kokoontuvat yhteen. Näitä harvinaisia hetkiä arvostan todella paljon. Perhe on yksi tärkeimmistä asioista minun elämässäni. 


Seuraavaksi juhlitaan uutta-vuotta!
Tarkoituksena olisi istua iltaa isommalla porukalla ja syödä hyvin.


 Millaisia perinteitä sinun uuteen vuoteen kuuluu? 


4 kommenttia:

 1. Meillä uutta vuotta otetaan vastaan siskoni perheen kanssa. Raketit lennätetään n. Kahdeksalta ja sen jälkeen sisko perheineen lähtee omaan kotiin ja meidän perhe jää keskenään. Syödään nakkeja, perunasalaattia ja ranskalaisia. Kuunnellaan musiikkia ja lauletaan sydämemme kyllyydestä :)
  Juhlajuomana cocista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakit taitaa kuulua monen u-v:hen :) Kuulostaa oikein mukavalta! Puoliso haaveili possunposkista tehdystä pulletporkista. Saa nähdä joutuuko sitä syömään itsekin...

   Poista
 2. No ei niin minkäänlaisia! Ja sekös joskus ärsyttääkin. Juhlapäivistäkin on tullut arkisia päiviä. Minulla olisi aatto vapaa ja eka päivä iltavuoro. Jotain erilaista olisi mukava joskus tehdä.

  Joskus on ystäviä ollut syömässä,ehkä tänäkin vuonna.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävien kanssa on mukavaa viettää juhlapyhiä. Minä haluaisin suurena lautapelien ystävänä pelata porukalla!

   Poista