torstai 20. marraskuuta 2014

Millainen on joulu 2014?


Joko olette huomanneet, mitkä ovat trendejä jouluna 2014?

Itse olen huomannut, että luonnonelementit ovat isossa roolissa tänä jouluna;
 pöllöt, porot, oksat, puut.. Materiaalina suositaan juuttia ja turkista. 
Väreinä löytyy kultaa, hopeaa, punaista ja harmaata.
Huonekuuset ja pienet kuuset maljakossa näyttävät myös valtaavan monen trenditietoisen sisustushullun kodin tänä jouluna.


Itse en miellä itseäni kovin trenditietoiseksi sisustajaksi. 
Meiltä tosin löytyy tänä jouluna paljon edellä mainitsemiani asioita.


En ole ikinä välittänyt räikeistä väreistä; keltaisesta, punaisesta, vihreästä, oranssista jne. 
Mutta kyllä jouluun aina kuuluu punainen väri. 
Mielestäni punainen väri tuo joulun!


Ja kynttilät ja jouluvalot. 
Pimeässä vuodenajassa ne ovat mielestäni parasta!
Tunnelmalliset valot tuovat hämärään jotain maagista ja samalla kodikkuutta sekä lämpöä.
Miltä Sinun joulusi näyttää?


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana olohuone ja kuinka kauniin hillitysti koristeltu kuusi <3 Itse koristelen kuusen yleensä amerikkalaisittain vähän yli :D Jospa tekisin tänä vuonna poikkeuksen..
  Jouluuni tänä vuonna kuuluu kierrätys- ja luonnonmateriaalit, valkoinen, hopea, beige ja vain häivähdys punaista. Pöytäkuusi on myös tärkeä juttu, josta olen tekemässä jokavuotista perinnettä. Aloitin "marraskuuseilun" viime vuonna ja se on mukava lisä olohuoneen sisustuksessa ja joulun odotuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko liian hillitystikin koristeltu kuusi, mutta toisaalta blingblingiä löytyy muutoin kaikkialta paljon. Ettei vaan menis överiksi itsellä :D Kuulostaa samanlaiselta sinun joulusi kuin meilläkin. Minulla tahtoo loppumaan tila kesken, kun ulkoa löytyy niin ihania materiaaleja, joita voi hyödyntää joulunlaitossa! Lumen puutteen ainut hyvä puoli ;)

   Poista
 2. Kauniita jouluisia kuvia!
  Meiltä tänä jouluna löytyy harmaata, valkoista, hopeaa, paperitähti, käpyjä ja oksia. Ripaus punaista ja jotain omia tekemiä joulukoristeita. Ehkä hankin sen huonekuusen tai sitten en...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaikeaa ottaa kynttiläkuvia. Näistäkin kuvista tuli jokseenkin kellertäviä, hmm.. Paperitähdet valtaavat myös monen kodin! Minäkin sain harmaan paperitähden arvonnasta ;)

   Poista
 3. Kaunista! Löysin tänne Jyväskylän äidit ryhmän kautta ja jäin heti koukkuun. Piti samantien selailla enemmänkin postauksiasi. Ihania tuunausideoita täynnä tämä blogisi! :) Jään jatkossakin seurailemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löysit tänne ja jäitkin! Kauniit sanasi ilahduttavat! Tervetuloa Valkoisen kaniinin seikkailuihin Heidi! Saat halutessasi myös fb:n kautta tilattua postaukset ;)

   Poista