keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Jotain valkoista


Hetken aikaa saimme nauttia lumesta ja sen tuomasta valosta.
Tänään ei enää lunta ole, mutta näihin kuviin on mukava palata.

Tämä kaniini hyppelee tänään katsomaan ensimmäistä kertaa stand uppia!
Odotukset ovat kovat ja odotan vatsalihasten olevan illalla kipeät!

Mukavaa, että teitä lukijoita on tullut jälleen lisää!
Huomasittehan, että voit käydä tykkäämässä meistä myös facebookissa?
Lisäksi olen perustanut myös Instagram-tilin, käyhän kurkkaa!


8 kommenttia:

 1. Oi mitkä maisemat. Puut näyttää niin kauniilta lumihupuissa. Aloin sinua seuraamaan instassa. Minäkin löydyn sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puut olivat kyllä tosi hienoja lumen laskeutuessa niiden oksille. Pelkäsin kyllä jo, että pensaat ovat pilalla, kun oksat taipuivat voimakkaasti maahan, mutta nyt kun lumi on sulanut ne ovat jälleen ennallaan! Pitääpä käydä kurkkaamassa sinutkin instassa ;)

   Poista
 2. Hei! Löysin blogisi Facebookin sisustusideoita-ryhmän kautta. Aivan ihania talvimaisemia ja muutenkin ihana blogi sinulla! :) Tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogini http://tuomirinne.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne! Minäpäs käyn kurkkimassa :)

   Poista
 3. Eksyin ihanaan blogiisi ja jäin lukijaksi :)
  Teilläkin on ollut talvista niinkuin meilläkin. Tosin nyt pari päivää satoi vettä ja suurinosa lumesta on sulanut. Tänään on ollut pikkupakkasta, joten toivon että tulisi uudelleen lunta ja valkea joulu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukavaa, että eksyit tänne ja jäit vielä :) Tervetuloa Valkoisen kaniinin seikkauluihin! Täälläkin odotellaan kovasti valkeaa joulua, sillä eihän joulua ole ilman lunta!

   Poista
 4. Oi kun ihania kuvia! Tulisipa äkkkiä lunta lisää.. ja stand up on ihan parasta viihdettä! Ollaan miehen kanssa aina menossa kun jotain tulee tänne lähelle! Sami Hedberg on mun suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina halunnut mennä katsomaan stand uppia ja eilinen esitys oli oikein mukavaa viihdetä. Koomikko Mika Eirtovaara oli itselleni ennestään tuntematon, mutta hyvin se mies veti! :)

   Poista