lauantai 19. lokakuuta 2013

IhaNAISTEN iltama


 Olin huikaisevan onnellinen saadessani kaksi parasta ystävääni luokseni viikonlopuksi. IhaNAISTEN tapaaminen vaatii aina aikataulujen sovittamista, sillä jokainen meistä asuu hieman eri puolilla Suomea. Siksi yhteinen aika on harvinaista herkkua. 


 Viikonloppuna ei säästytty naurun aiheuttamilta vatsakrampeilta ja mahaa taidettiin täyttää muutenkin enemmän ja vähemmän terveellisesti. Toisaalta, ehkä enemmän kaloreita olisi karttunut meidän perus-baari-illasta..
Elokuva-iltana katsottiin PIIN ELÄMÄ, joka oli hieman erilainen kuin odotin. R-kioskin valikoimasta ei löytynyt sopivaa huumoripläjäystä joten päädyttiin yhteisymmärryksessä tähän vaihtoehtoon. 

Seuraavat treffit valittiin jo vietettäväksi Oulun kaupunginteatterissa. Tuolloin päästään kunnon pikkujoulutunnelmaan nauttimalla "Housut pois"-näytöksestä". Saatiin kuin saatiiinkin 3 viereistä ja viimeistä paikkaa varattua kyseisestä esityksestä. Uskon, että katsomo tulee olemaan hyvinkin estrogeeni voittoinen? Odotukset ovat kovat, joten miehet -älkää pettäkö meitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti