keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pentikin loiste-kynttelikköTaas tupsahdettiin olohuoneeseen.
Siivoilin ja kokeilin vaihtaa Pentikin loiste-kynttelikön paikkaa olohuoneeseen.
Minusta se sopi sinne hyvin!


Brändeillä hihhuloiminen ei ole ikinä ollut minun juttuni.
 En yleensä välitä kalliista tavaroista, mutta täytyy myöntää, 
että kyseinen kynttelikkö on edelleen yksi suosikeistani.
 Muutoinkin pidän kovasti Pentikin sisustustuotteista.
Lankakerä pilkistää sohvalla.
Taas on pipon tekeminen meneillään.

Voi kurja, kun saisi aikaiseksi nuo tapetit pois!
En vain ole varma minkälainen maali sopisi olohuoneeseen.
Tulisiko liian valkoista, jos maalaisin valkoisella?
Beigeä, harmaata?
Valkoinen olisi ajaton, mutta tylsä?
Tapettia en kumminkaan halua.


Impulsiivinen kun olen saatan joku päivä repästä ne irti sillä aikaa kun mies on töissä.
Sittenhän seinille on pakko tehdä jotain..?

Ps. Olli älä lue tuota.
Älkääkä muutkaan kertoko...
7 kommenttia:

 1. Olisiko joku lämpimämpi kuin valkoinen, ehkä joku hyvin neutraali beige? :) impulsiivisuus kunniaan ja ei muutaku aloitat jostain ja pian huomaat, että tapetit onkin jo irti :D

  VastaaPoista
 2. Hmmm.. Tää on niin vaikeaa. Itekin oon hieman tuota lämpimämpää vaihtoehtoa miettinyt. Toisaalta oon tykänny tosta tapettien alaosasta, mikä on lämmin. Ois ees koko tapetti tuota alaosaa, mutta se hirvittävä boordi ja yläosa! Ja kun en sisustustavaroissa tykkää/osaa revitellä väreillä. Niin tulisi valkoisella varmaan liian kliininen vaikutelma, mikä taas ei oo mua ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä kuintekin kannattaa päättää ensin mitä tekee, ennenkuin irrottaa tapetit, ettei sitten ole siinä tilanteessa että seinät huutaa kolkkona tyhjyyttään. Itsellä lähti kammottavat ysäri tapetit olohuoneesta aika vikkelästi kun sain vision harmaista seinistä. Itsellä on sisustuksessa joitain väriläiskiä, niin uskalsin vetää aika viileeksi seinät.

   Poista
 3. Ehkä tuollanen torkkupeiton harmaa/valkoinen olisi mieluisa väri. Sitäkään kun ei ikinä tiedä, miltä lopputulos näyttää vaikka kävis kattomassa maaleja ja näytepaloja. Terassi kun maalattiin ei väri ollutkaan ollenkaan sitä, mitä esimerkki antoi ymmärtää kaupassa. Kaikkeen kuitenkin tottuu (paitsi näihin tapeteihin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin kävi niin, että isolla pinnalla harmaa näytti vaaleammalta. Mikäs maalifirma se nyt mainostaa, että saa kerran vaihtaa ilmaiseksi väriä, jos ei olekaan tyytyväinen..? Beigessä on sellaisia ihania lämpöisiä, hieman keltaiseen päin taittuvia. Tai sitten voi tehdä niin, että vetää muut seinät aika kliinisiksi ja jollekin seinälle iskee kunnon väriläiskän ;) Jännittävää seurata mihin päädyt :)

   Poista
 4. Ilman muuta harmaa, kun sohvakin on. Sellainen lämpimään vivahtava :) Itselläkin tuo loistekruunu sekä loistepuu. Itsekin rakastan Pentikkiä. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on äänestetty neutraalia beigeä ja lämpimään vivahtavaa harmaata. Hmmm.. Edelleen kahen vaiheilla ollaan :) Ps. ihania ideoita sinulla blogissasi Liisa.

   Poista