keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Tarinaa kuvien takaa
Huomaan aina kun oon ottanut blogiani varten kuvia ja muokatessani niitä, että aina on jäänyt joku ovi raolleen tai joku sukkapari on jossain lattialla tms.. Välillä on jäänyt joku kuva julkaisemattakin, kun on huomannut, että isännän kalsarit makaavatkin lattialla kuvan nurkassa (tai joskus tosi harvoin emännän vaatekappale). Ei yleensäkää tule aseteltua ennen kuvaamista kovin tarkasti tavaroita paikoilleen, vaikka ehkä syytä olisi?! Siinäpä olisikin hyvä(?) postaus aihe kun keräisi kaikki epäonnistuneet kuvat yhteen! Tässäkin näkököjään jäänyt pukuhuoneen ovi auki..
 Toisaalta oishan tuota voinut rajata koko oven kuvasta poiskin..


Aiemmin tuli ristiäisiä varten siivottua tämä vanha hylly kaikista dvd ja xbox-koteloista. Nyt hyllyyn ovat päässeet vain muutamat sisustustavarat. Aiemmin hyllystä löytyneet kotelot ovat joutuneet piiloon katseilta.


Nostin vanhan ikkunapokan seinälle poronsarvien tilalle. Myin sarvet fb-kirppiksellä, koska koin, etteivät ne enää sopineet meille. Joskus sitä tulee kyllästyttyä vaan entisiin tavaroihin, mutta onneksi on aina joku jolta ne saavat uuden kodin ja itse voi taas hankkia jotain muuta tilalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti