torstai 25. heinäkuuta 2013

Haaste


Minulle heitti leikkimielisen haasteen Melissa's Take on Lifeblogin pitäjä. 
Kiitos tästä! Ja eikun haasteen pariin!

Tämän tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä jolla on alle 200 lukijaa.Haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.

3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut. 
6. Ei takaisin haastamista.11 asiaa minusta:


1. Olen 4-henkisen perheen esikoinen ja yhden ihanan poitsun täti. Serkuistani olen myös vanhin, eikä minulla ole kuin 6 serkkua.
2. Olen siivousintoilija, mutta myös kauhea sotkemaan. Loputon oravankehä siis. Töissä olen tunnettu siitä, että jos jokin tavara on hukassa niin kannattaa kysyä minulta. Yleensä minä olen "siivonnut" tavaran parempaan talteen.
3. Inhoan epäystävällisiä ihmisiä ja yleensä kohtelen heitäkin epäystävällisesti, joko huomaamatta tai tahallaan. 
4. Haluaisin olla musikaalinen. Oikeasti en oppinut koulussa soittamaan nokkahuiluakaan. Ihailen musikaalisia ihmisiä. 
5. Rakastan sisustamista ja mielestäni omaan "hyvän silmän" asioille. Olen tosin huono pukeutumaan. Siis toki minulla on vaatteet päällä, mutta esim. muodin seuraaminen on nykyään hyvin vähäistä. Pukeudun nykyään leggareihin ja johonkin löysään tunikaan. Luin kyllä ajat sitten että leggarit on totally out, joten niinkai minäkin. 
6. Vastustan älypuhelimia! Hetkellisesti omistin aikoinaan kosketusnäytöllisen puhelimen, mutta en pitänyt siitä. Sen jälkeen olen aina hankkinut puhelimen, jolla pystyn lähettämään tekstarit ja soittamaan halutessani. Nykyinen puhelin on paksu ja miehekäs. Ei mitään turhaa. Ellei lasketa sitä mukaan, että se on iskun ja veden kestävä. Olisin kyllä esim. eilen tarvinnut navigaattoria ajaessani vieraalla paikkakunnalla ja suunnistaessani eläinlääkäriin. Silloin hetkellisesti tunsin kateutta älypuhelin-ihmisiä kohtaan. Mainittakoon, etten pidä läppäreistäkään. Pöytäkone se olla pitää ja mahollisimman iso! Osaan jo kuvitella millainen olen vanhana ku tänä päivänäkin vastustan muutamia nykypäivän tekniikan ihmeellisyyksiä. Paitsi, että se joka keksii ikkunoidenpesijä-robotin voi ottaa yhteyttä minuun!
7. Haluaisin olla "eräjorma", joka viettää päiviä metsän siimeksessä kalastellen ja vaellellen. Tosiasiassa olen mukavuuden haluinen ihminen ja puskapissaaminen ei vaan ole mun juttu. Aina, joku hyttynen kerkee puraisemaan mua takapuolesta puskassa pissatessani. 
8. Olen laiska tekemään ruokaa. Mieheni kokkaa meillä useammin kuin minä ja tekee herkullisempaa ruokaakin. Minun bravuurini on juustokakut ja niitä teen 1-2 kertaa vuodessa. 
9. Haluan naimisiin ja ainakin kaksi lasta. Haaveilen olevani oikeudenmukainen muumimamma lapsilleni ja kasvattavani lapsistani tasapainoisia aikuisia. 
10. Haaveilen aina välillä omistavani muutaman kanan, kukon ja lampaan. Kesäisinhän tämä onnistuisi, mutta talviasutus olisi haastavampi järjestää. Siis haaveillaan.
11. Olen unikeko. Tarvitsen vähintään 8h yöunet selviätäkseni seuraavasta päivästä skarppina. Haluaisin olla aamuvirkku ja tehdä joka aamu itse puuron ja juoda aamukahvini rauhassa ennen töihin lähtöä. Yleensä kuitenkin torkutan puhelimellani niin pitkään kuin mahdollista ja syön kytysen aamupalan, palan leipää ja kupillisen kahvia. Vastaukseni kysymyksiin:

1. Suklaa vai jäätelö?

Vaikea kysymys. Jäätelö, koska on kesä! 

2. Mistä nautit eniten kesässä?

Ehottomasti valosta! Ettei ole pimeää ja masentavaa. Päivä tuntuu paljon pidemmältä. 

3. Miksi päädyit bloggaamaan?

Olen pitkään haaveillut bloggaamisesta ja kesälomallani oli aikaa perehtyä miten voi blogata. Halusin myös paikan jonne tallettaa tekemisiä ja muutoksia huushollissamme, eräänlaisen avoimen päiväkirjan.

4. Uskotko avaruusolentoihin?

No en koe olevani erityisesti mikään foliohattupää, mutta uskon, että tavallisille pulliaisille ei paljasteta kaikkia löytöjä mitä  ollaan tehty avaruusolioista joukkohysterian hillitsemisen vuoksi. Mutta, onko ne avaruusoliot sitten oikeasti sellaisia, mitä mediassa ja esim. elokuvissa näytetään, niin en usko. En halua miettiä aihetta enempää, että saan yöllä unta. Seuraava!

5.  Suosikkivuodenaikasi?

Kevät? Se kun luonto on just tullut täyteen loistoonsa ja vihreys ei vielä kyllästytä. Ensimmäiset kukat on istutettu pihalle ja nurmikko on täysin vihreä. 

6. Suosikkikukkasi?

Ei ole olemassa. Riippuu onko kyseessä kukka minkä haluan miehen tuovan vai kukka pihaistutuksissa vaiko mikä. Joku erilainen ja erikoinen.

7. Ihanin sisustuskauppa netissä?

Niitä on kyllä hirvittävästi. Yleensä hinnat ovat liian ylihintaisia, varsinkin ei-ketjumyymälöiden sisustuskaupoissa. 

8. Mitä katsot televisiosta?

Emmerdale! Tulispa se pian jo kesälomalta! 

9. Ammattisi?

Työskentelen päivystyksessä sairaanhoitajana ja lisäksi pidän astmavastaanottoa kerran viikossa.

 10. Millaisia blogeja luet?

Sisustusblogeja. Blogeja, joissa ei ole paljoa tekstiä. Toisinaan kyllä surffaillessani ajaudun lukemaan joitain blogeja, joissa kirjoittaja kirjoittaa anonyyminä elämästään hyvinkin yksityiskohtaisesti. Se on aina kiinnostavaa. 

11. Parasta elämässä?

Eläminen itsessään. Sitä ei tule pitää itsestäänselvyytenä.Minun kysymykseni sinulle:


1. Millainen on ollut tähänastisen elämäsi huippuhetki?

2. Mitä/ketä viimeksi kadehdit?
3. Mitä pelkäät?
4. Suosikki julkkiksesi?
5. Kauhein sisustuskokemuksesi?
6. Kerro jokin salaisuus.
7. Lempilelusi/leikkisi pienenä?
8. Suurin haaveesi?
9. Suurin vääryys maailmassa?
10. Ketä/mitä ihailet?
11. Paras luonteenpiirteesi?


Haastetut blogit:8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, pitääpä hiukan paneutua asiaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Hieman aikaa vievähän tämän tekeminen on :)

   Poista
 2. Heippa heiii :) Vastasinkin sinulle jo omaan blogiini, mutta kiitos siis haasteesta, otan tietenkin vastaan ja palailen aiheeseen muutaman päivän päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippista! Tämän täyttäminen onkin hauskaa, vaikkakin hieman aikaa vievää :)

   Poista