sunnuntai 3. toukokuuta 2015

1-vuotis kuvaus


Moni varmasti käyttää lapsensa 1-vuotis kuvissa valokuvaajalla. Pitkän aikaa punnitsin eri kuvaajien välillä ja kuuntelin kokemuksia. Kuuntelin kuinka kallista ammattivalokuvaajalla käynti oli ollut ja se, että kuvat eivät kuitenkaan välttämättä olleet hyviä. Päädyttiin ottamaan kuvat itse! Löytyyhän huushollista järkkäri ja saadaan ainakin toivottavasti sellaiset kuvat mitä halutaankin. Plussaa on se, että lapsi on tutussa ympäristössään, eikä jännitä kuvausta, kun kuvaajana toimii oma äippä! No räpsyjä tuli otettua reippaasti ja alla muutama suosikkini.Mitä sinä pidät kuvista?


11 kommenttia:

 1. Neljäs ja viimeinen kuva ihan ammattilaistasoa. Tosi ihania hymykuvia ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Kuvien laadussa parantamisen varaa toki, mutta itse olen tyytyväinen neidin ilmeisiin ja olemukseen :)

   Poista
 2. Aivan valloittavia ovat :) Ja varmasti paljon parempia kuin studiosta saatavat kuvat pikkusen pelästyneenä touhuavasta taaperosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä studiossa olisi päässyt kiinni neidin sisimpään olemukseen. Toki kuvien tarkkuudessa voisi olla parantamisen varaa. Ammattilaisvehkeillä ammattilainen olisi varmasti saanut parempaa jälkeä, mutta tyytyväinen olen kuitenkin :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä kuvauksellinen pkkuneiti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdiskelin taas hieman neidin yksityisyyttä ja sen kunnioittamista, mutta päätin julkaista nämä kuitenkin. Ehkä se kannustaa muitakin kokeilemaan myös itse kuvaamista. Moneltahan nykyään löytyy järkkäri kotoa.

   Poista
 4. Kauniita ja persoonallisia kuvia. Minäkin ottaisin kotona,jos olisi tarvetta. 😊

  VastaaPoista
 5. Hienoja otoksia! Kolmas on varsin veikeä! :-)

  VastaaPoista